Районний семінар вчителів історії та суспільствознавчих дисциплін.

1 березня 2018 року на базі ЗОШ І–ІІІ ступенів села Гадинківці відбувся районний семінар вчителів історії та суспільствознавчих дисциплін. Тематика семінару передбачала обговорення наступних ключових питань:

· «Реалізацію компетентнісного підходу на уроках історії в Новій українській школі».

· «Атестацію як один із шляхів підвищення професійної майстерності вчителя».

Семінар розпочався із ознайомлення з планом роботи, екскурсій навчальним закладом та у шкільний краєзнавчий музей села, представленням вчителів суспільно-гуманітарного циклу.

Теоретична частина семінару передбачала доповіді методиста, завідувача відділу методики навчальних предметів та професійного розвитку ТОКІППО Букавіна І. Я. та методиста районного методичного кабінету відділу освіти Гусятинської райдержадміністрації Вітко Л. Б.

Практична частина передбачала презентацію окремими педагогічними працівниками (Василишин С. Ю., Лозовська Л. М., Ухач О. Я.,
Романчук М. І., Нарадка Б. Я., Джума Д. В.) власного досвіду роботи, а також обмін досвідом роботи між усіма учасниками семінару.

Після завершення цієї частини роботи для учасників семінару було проведено шестигодинний тренінг з національно-патріотичного виховання «З Україною в серці», за результатами якого усім учасникам було видано відповідні сертифікати. Тренінг проводила сертифікований тренер національної категорії, методист, завідувач центру виховної роботи, захисту прав дитини та громадянської освіти ТОКІППО Хома С. О. Участь у проведенні тренінгу взяв також кандидат історичних наук, доцент кафедри змісту і методик навчальних предметів ТОКІППО Свідерський Ю. Ю., який виступив перед учасниками тренінгу з доповіддю на тему «Протидія інформаційній агресії Росії на уроках історії».

Тренінг пройшов у теплій, дружній атмосфері і викликав позитивні враження у його учасників.

/Files/photogallery/IMG_5705.JPG /Files/photogallery/IMG_5753.JPG /Files/photogallery/IMG_5519.JPG

/Files/photogallery/IMG_5728.JPG/Files/photogallery/IMG_5794.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.